POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform  Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC GREIGE FABRIC  SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si doar in scopurile specificate (efectuarea comenzilor), datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este de a va putea contacta pentru finalizarea solicitarii dvs. si nu sunteti obligat sa furnizati aceste date. Refuzul dumnevoastra ne pune insa in imposibilitea de a finaliza cererea dumnevoastra.

Informatiile furnizate catre SC GREIGE FABRIC SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC GREIGE FABRIC SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor (in conditiile prevazute de lege). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa companiei noastre cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.