Greige - producator roman de lenjerii de pat din bumbac

GREIGE s-a nascut din dorinta de a crea o colectie proprie si din iubirea pentru design, calitate si culoare.

GREIGE propune combinatii de culori, imprimeuri si tesaturi diferite pentru un aspect casual.

Alaturi de un design modern, punem foarte mare accent pe calitatea tesaturilor folosite pentru colectiile nostre. GREIGE foloseste doar bumbac 100% pentru colectiile sale.

Am ales bumbacul percale pentru calitate, finetea tesaturii si rezistenta acesteia in timp. Asternuturile din bumbac percale sunt perfecte pentru orice anotimp. Pentru colectia GREIGE folosim bumbac percale cu densitate a tesaturii de 180 si 200 fire/inch².

Pentru cei ce prefera lenjeriile cu aspect matasos, delicat la atingere si rezistent la sifonare GREIGE propune bumbacul satinat. Bumbacul satinat folosit in colectiile GREIGE are densitatea tesaturii de 300 fire/inch².

Produsele GREIGE au certificare Öko-tex Standard 100 prin care asigura faptul ca sunt ecologice si nu contin substante daunatoare pielii. 

ECHIPA

Echipa GREIGE colaboreza zi de zi cu pasiune si entuziasm pentru a crea si produce colectia proprie de textile de casa. Implicarea fiecaruia a facut ca acest brand sa se nasca si subliniaza importanta lucrului in echipa.