POLITICA DE RETUR/ SCHIMB

Produsele achiziționate din magazinul nostru on-line se pot returna conform O.G. 130/2000 , în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea lor. Returnarea produselor trebuie anunțată în prealabil printr-un email la adresa office@greige.ro . Produsele returnate nu trebuie să fie deteriorate sau să prezinte urme de purtare și să fie însoțite de factura cu care au fost expediate. Expedierea produselor înlocuite se va face în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea celor inițiale iar costurile de expediere vor fi suportate de către client.  

În cazul în care produsele sunt returnate datorită unei neconformități constatate de către client la recepționarea produselor (articol/colorit/masura diferite de cele comandate, probleme de calitate) toate costurile de transport vor fi suportate de către GREIGE DISTRIBUTION SRL, pana la o valoare maxima de 30 lei.  

In cazul in care clientul dorește din motive personale  să returneze produsele  si  solicita banii pentru produsele deja achizitionate, in acest caz  taxa pentru returul produselor  rămâne in sarcina clientului. 

NU SE SCHIMBA SI NU SE RETURNEAZA BANII  pentru produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros, rupturi, etc).

Inregistrare retur/ schimb:

Va rugam sa completati in formularul care v-a fost livrat impreuna cu comanda dumnevoastra, pe care il gasiti si aici , cu urmatoarele informatii:

 • codul comenzii
 • numele si adresa dumnevoastra de livrare
 • daca doriti sa returnati sau sa schimbati produsul/ produsele
 • motivul returului/ schimbului

Va rugam sa trimiteti formularul completat impreuna cu produsele pe care doriti sa le returnati/ schimbati, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea lor, la adresa:

GREIGE DISTRIBUTION SRL

Soseaua Unirii, 13, etaj 1

Balotesti

Jud. Ilfov

Romania

GREIGE considera data de receptie a produsului/ produselor, data in care curierul a inregistrat livrarea.

Va rugam sa cititi cu atentie Termeni si Conditii Generale pentru Schimb/ Retur:

Termeni si Conditii Generale pentru Schimb/ Retur: 

 • Puteti schimba sau returna doar produse achizitionate de la magazinul on-line Greige.
 • Produsele achiziționate din magazinul nostru on-line se pot returna conform O.G. 130/2000, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea lor
 • In cazul unui retur va rugam sa va asigurati ca produsul este ambalat corect astfel incat sa nu fie deteriorat in timpul transportului. Va recomandam sa folositi ambalajul original (in cazul in care l-ati pastrat si este inca intact). In cazul in care nu este posibil sa utilizati ambalajul original, va rugam sa va asigurati ca produsul nu va fi deteriorat in timpul transportului.
 • Va rugam sa trimiteti produsele cu etichetele atasate.
 • In cazul in care coletul este expediat cu serviciul postal, costurile si riscurile sunt suportate de catre client. Este decizia clientului de a folosi sau nu un serviciu de urmarire a al coletului.
 • In cazul inlocuirii produsului cu o alta masura, costurile de expediere vor fi suportate de către client.
 • In cazul in care clientul dorește din motive personale  să returneze produsele  si  solicita banii pentru produsele deja achizitionate, transferul banilor in contul indicat de client se va face in maximum 14 zile. Prima zi este considerata ziua in care produsul/ produsele au fost receptionate de catre magazinul on-line. in acest caz  taxa pentru returul produselor  rămâne in sarcina   clientului.

Produsele se pot returna doar la adresa indicata mai jos:

GREIGE DISTRIBUTION SRL

Soseaua Unirii, 13, etaj 1

Balotesti

Jud. Ilfov

Romania

Ce se intampla in cazul in care nu sunt respectate regulile de mai sus?

 • In cazul in care costurile de livrare nu au fost achitate, GREIGE va achita costurile de livrare si va deduce valoarea respectiva din nota de credit.
 • Produsele care nu au fost trimise in perioada de timp indicata nu vor fi acceptate.

La receptionarea produselor de catre GREIGE:

La receptia produselor, veti primi un e-mail de confirmare. Vom returna apoi suma corespunzatoare in contul indicat.

Aveti alte intrebari?

Va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@greige.ro.