Lenjerie alba sau colorata?
 05/13/2020 01:06:43    0Comentarii
Lenjerie alba sau colorata?
Gusturile nu se discuta. Sunt  persoane care preferă lenjerii albe și persoane care  prefera lenjerii colorate sau imprimate. Iar preferintele se mai pot schimba in timp.Mai demult, lenjeriile erau albe, cu dantelă și broderie, făcute la comandă. Faceau din dormitor un loc intim și special, lăsând mobilierului sarcina de a colora decorul. Acum oferta este mult mai mare: lenjerii albe, colorate sau imprimate cu modele geometrice sau florale.

De ce să alegi lenjerii albe

Albul este o culoare neutră care iti permite să decorezi dormitorul folosind toate celelalte culori fără a crea contraste nedorite. Cu alb, patul este frumos chiar dacă nu este aranjat, ceea ce se poate întâmpla, mai ales dacă te grăbești dimineața. Asadar, albul face ca pereții să fie protagoniști: picturile, dar și decorațiunile sau tapetul vor face acest mediu unic. 

De ce să alegi lenjerii colorate

Alegem culorile lenjeriilor in functie de culorile peretilor ,mobilierului, stilului de decor dar nu numai. Lenjeriile colorate sunt un mod rapid și ieftin de a schimba starea de spirit iar camera va arata si ea ca noua.Culorile alese vor exprima gustul, personalitatea și caracterul nostru. Daca peretii sunt albi, culoarea va fi cea care ne va ajuta sa dam o nota individuala camerei noastre.